Steg 1 av 3 - Företagsuppgifter

Hej och välkommen till PublicInsight. Här börjar din resa till enklare offentliga affärer. Skriv in ditt organisationsnummer eller namnet på ditt företag och du är igång.

Före du kan komma igång och använda ditt PI-konto behöver vi hjälp med att uppdatera lite information. Vi har redan en hel del fakta om er som vi samlat in från olika källor* och vi hoppas såklart att den stämmer. Skulle de inte stämma är vi måna om att kunna korrigera detta för att vi ska kunna skapa en så bra matchningsprofil som möjligt.

I formuläret nedan vill vi att du fyller i den domän ni använder för era e-postkonton i ert bolag. Lägg också in en e-postadress som vi kan nå själva företaget på om det skulle behövas. Exempelvis om ni har en info@domain.se adress.

E-postadress måste anges

Mina branscher

Den bransch eller de branscher ni är registrerade för enligt Skatteverket ser ni nedan. Dessa branscher har ett kodsystem som heter SNI (Svenskt näringslivsindex) och därför använder vi ibland begreppet SNI-kod och fem siffror.

Dina registrerade SNI-koder hos Skatteverket:

Steg 2 av 3 - Användaruppgifter

I denna del av din aktivering önskar vi att du fyller i dina kontaktuppgifter om dig själv samt en lämplig titel.

E-postadressen du anger måste innehålla företagets domän.
Du måste ange ett mobilnummer.

E-postadressen du anger måste innehålla företagets domän.

Det finstilta

Steg 3 av 3 - E-postverifiering

Vi har skickat en verifieringskod till din angivna e-postadress. Fyll i den i fältet nedan för att verifiera ditt konot.

Du måste ange verifieringskoden som du har fått skickad till e-postadressen du angav i tidigare steg.

Klicka här för att skicka koden på nytt.